Явор Велчев и Веси Бонева: Откакто се запознахме и излязохме на разходка на Витоша, не сме се разделяли

Двамата се срещат в столично заведение на премиера на Веси и се запознават. Така започва и тяхната история

Реклама

Когато си повтаряш "Любовта иде, любовта иде", тя наистина идва, казва певицата Веси Бонева. Всичко се случва тогава, когато трябва да се случи - само трябва да вярваме и да сме търпеливи. В рубриката "Менделсон" Явор Велчев-Яви и Веси Бонева разказват за любовта си и вдъхновението, което им носи.

Познавате гласа му още от златните години на група "Каффе". Освен в България, името му е познато и в Западна Европа, защото зад граница създава две успешни музикални групи. Често може да го видите да свири на китара. Пише и песни. 13 години живее в Белгия, където работи като юрисконсулт в най-голямата корабна компания там. През 2017 г. взривява публиката и журито на "Гласът на България". Обича да пътешества, цени малките неща и вярва в силата на любовта.

Тя свири на пиано от 8-годишна. На 10 записва първия си детски албум. Бързо става тийн идол с новоиздадените си парчета. Най-малките й почитатели веднага припознават гласа й във филмите "Леденото кралство" и "Красавицата и Звярът". Носителка е на няколко награди, сред които "Най-добър български видеоклип" на МАД ТВ – Гърция. Новата й песен "Буратино" дава заявка да се превърне в хит през лятото.