Явор Велчев и Веси Бонева: Откакто се запознахме и излязохме на разходка на Витоша, не сме се разделяли

Двамата се срещат в столично заведение на премиера на Веси и се запознават. Така започва и тяхната история

Явор Велчев и Веси Бонева: Откакто се запознахме и излязохме на разходка на Витоша, не сме се разделяли

Реклама

Когато си повтаряш "Любовта иде, любовта иде", тя наистина идва, казва певицата Веси Бонева. Всичко се случва тогава, когато трябва да се случи - само трябва да вярваме и да сме търпеливи. В рубриката "Менделсон" Явор Велчев-Яви и Веси Бонева разказват за любовта си и вдъхновението, което им носи.

Познавате гласа му още от златните години на група "Каффе". Освен в България, името му е познато и в Западна Европа, защото зад граница създава две успешни музикални групи. Често може да го видите да свири на китара. Пише и песни. 13 години живее в Белгия, където работи като юрисконсулт в най-голямата корабна компания там. През 2017 г. взривява публиката и журито на "Гласът на България". Обича да пътешества, цени малките неща и вярва в силата на любовта.

Тя свири на пиано от 8-годишна. На 10 записва първия си детски албум. Бързо става тийн идол с новоиздадените си парчета. Най-малките й почитатели веднага припознават гласа й във филмите "Леденото кралство" и "Красавицата и Звярът". Носителка е на няколко награди, сред които "Най-добър български видеоклип" на МАД ТВ – Гърция. Новата й песен "Буратино" дава заявка да се превърне в хит през лятото.