Какви предизвикателства ще ни донесе 2024 година?

Прогнозата на световноизвестният астролог Гал Сасон

Какви предизвикателства ще ни донесе 2024 година?

Реклама

Какви предизвикателства ще ни донесе 2024 година? Това ще ни каже световноизвестният астролог Гал Сасон. 

„2024-а е година на демокрацията. Плутон, планетата на силата и властта, навлиза във Водолей за първи път от 250 години насам. Последният път е било по време на Френската революция и при подписването на Американската конституция. През 2024 г. най-много хора в историята на човечеството ще гласуват. Избори ще има във Великобритания, Индия, Русия… През 2024 г. ще трябва да решаваме на индивидуално и на глобално ниво“ – коментира астрологът Гал Сасон в "Тази събота и неделя" по bTV.

Той припомни, че Водолей е знакът на бъдещето и знак на научната фантастика.

„Когато преминавахме от Стрелец в Козирог през 2008 г., тогава Плутон създаде рецесията. Съдбоносен момент! Сега вие обсъждате паметниците, миналото, Сталин… Въпросът е какво искате да внесете в бъдещето“ – поясни Сасон.

Той препоръча да мислим за зодиака като за едно семейство.

„Имате един луд чичо – Уран, който ви посещава и създава хаос. След това е Плутон – силата, властта, който не идва толкова често. Имате Венера – красивата дама в семейството… България е Телец, Израел и Палестина също са Телец. В Израел също ходихме 5 пъти на избори за 2 години. Правителството е ужасно. Добрата новина за България е, че тя е Телец и сега Юпитер, добрият чичо, идва на гости, така че до края на май България има защита. След това – ще видим“ – коментира с усмивка астрологът.

Той добави, че в края на май Юпитер навлиза в Близнаци, така че България ще получи голям приток на енергия. Особено около юни, август и ноември.