Калин Сърменов: Сатиричният театър ще има представления на открито в "София Тех Парк"

В тези дни, в които ние започваме да изпитваме желание да се "бием в гърдите", винаги си давам сметка колко забързано живеем и как пропускаме много неща, каза той

Реклама

"В тези дни, в които ние започваме да изпитваме желание да се "бием в гърдите", винаги си давам сметка колко забързано живеем и как пропускаме много неща. Иска ми се в тези дни да правим оценка на това, което е минало, на това, което се случва около нас, за да може следващия ден да продължим", каза Калин Сърменов в предаването "Тази събота и неделя". 

"Единственият начин да може да продължим напред е да направим една преорганизация на ценностните ни системи, на мисленето, на приоритетите, на начина, по който човек да се развива. Ние влезнахме в едно тежко време, в една ситуация на "война", от която трябваше да се смени всичко", смята той.

"Много книги не успях да прочета, но прочетох много пиеси", отбеляза Калин Сърменов.

"Не се отнасях с пренебрежение към ученето, всичките ми проблеми в училище идваха от това, че бях палав. Имах високи оценки, винаги съм уважавал учителите, аз съм ученик по природа и обичам да се уча", сподели той.

"Сатиричният театър ще има представления на открито в "София Тех Парк" от 8 юни", съобщи Калин Сърменов.

Вижте във видеото целия разговор.