Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Рая Назарян: България има много добра правна система

През седмицата Митьо Маринов и операторът Александър Осиченко се срещнаха с кандидата за депутат от ГЕРБ-СДС

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Рая Назарян: България има много добра правна система

Реклама

От началото на предизборната кампания се срещаме с кандидатите за депутати, но без костюм и вратовръзка и без техните лозунги. Виждаме ги през тяхната професия, призвание или хоби или на любимо място.

През седмицата Митьо Маринов и операторът Александър Осиченко се срещнаха с кандидата за депутат от ГЕРБ-СДС Рая Назарян.

„Намираме се във Витоша. Мястото е специално с всяко кътче на природата. Намира се непосредствено близо до града. В същото време има баланс и хармония. Тук атмосферата и ситуацията променя много повече. Хората тук са различни, когато дойдат. Това е място, което е любимо не само за мен. Мисля, че и за много граждани. Тук хората търсят хармония, баланс, защото атмосферата и ситуацията, която създава природата и нейния ред, създава вътрешен мир. Могат да си подреждат мислите и тук превес имат най-добрите човешки качества. Тук в гората хората са много по-емпатични, много по-съпричастни, много по-човеци, много по-позитивни и дори тук хората, когато се разминават, винаги се поздравяват с усмивка... И този поздрав не е същият, който е в града. Въпросът е, че този баланс, който се постига тук и на който сме способни трябва да го пренасяме в динамиката на ежедневието в града“, казва Рая Назарян.

По думите ѝ хората, които имат културата, възпитанието и манталитета, ценят богатствата на природата и нейните дадености.

Последни

Реклама