Когато медицината помага на съдбата

Историята на Кристина, която избра да роди от двама донори

Реклама

Кристина Николова променя представите за непримиримост, смелост и майчински инстинкт. Тя е успешна и независима, дава шанс на връзките си, но когато след поредната раздяла остава сама, решава, че несполуката с мъжете няма да застане на пътя ѝ да стане майка.

И тъй като в тази история няма нищо случайно, със забележителната Кристина се срещнахме точно на 8 март.

„Моята история е такава, че аз благодаря на всички хора, които са около мен и на Вашия екип, че искате да я отразите. Аз вече съм почти на 43 години, станах майка, благодарение на д-р Тимева и целия екип в болницата“, споделя тя.

Това е история за дългия път към майчинството. За модерната медицина и за възможното щастие.

„Дълго време смятах, че репродуктивните проблеми няма да ме засегнат, защото аз съм здрава, активна жена, работех, пътувах, и общо взето на 38 години ми казаха: Ами нене е такаВие за съжалениесте с изчерпан яйчников резервтова се предава генетично. Никой не предполагаше, че на 38 години можеш да чуеш нещо такова. И така, тръгнах по дългия път на донорството и вече си имам един прекрасен син, благодарение на всички хора около мен, разбира се - на моите родители, на моите приятели, на работодателя ми, който ме подкрепи изцяло, сега вече съм щастлива. Истински щастлива“, споделя Кристина.