Корнелия Нинова: Изненадани сме от тази истерия около хартиената бюлетина, особено от колегите от ПП и "Демократична България"

По думите ѝ това, което виждаме напоследък е политическа вакханалия

Реклама

Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в студиото на „Тази неделя“, че ГЕРБ и „Продължаваме промяната“, като първи и втори мандатоносител, преговарят за правителство.

„Някак си всички изригнаха щастливо, че партиите си говорят. Да видим какво си говорят. Едните съдят другите за газа и за корупцията. Другите съдят вторите за корупция. Взаимни обвинения. Борисов надмина себе си в стила си сутрин да казва: „Ще правим с първия мандат мнозинство“, на обяд да казва: „Ще подкрепим ПП с втория“, вечерта да казва: „Експертно правителство с третия, на който председателите на комисии да са министри“. Това е абсурд и загуба на ценно политическо време“, добави тя.

По думите ѝ това, което виждаме напоследък е политическа вакханалия.

„Президентът даде достатъчно време за консултации между партиите, забави връчването на мандатите, уж, за да се случат преговори за правителство. В този период текат три сценария. Първият, тази имитация на преговори. Вторият, обърнете внимание на решенията, които взе Народното събрание в тези мътни води. Третият, бюджетът и парите на хората за зимата са блокирани“, заяви Нинова.

Последни

Реклама