Кралицата на провокацията Емануела ще учи екология

Кралицата на провокацията Емануела ще учи екология

Реклама

В студиото на "Тази неделя" гостува една от най-популярните жени в България и една от най-работещите певици в попфолка - Емануела. Смятана е за Кралицата на провокацията, но и за Булката беглец. Сега певицата сподели, че е станала студентка по екология.

"Предпочитам да уча, отколкото да си губя времето по кафета", заяви Емануела.

"По времето на карантината нямаше какво да се прави, изпадаш в едно безделие и безсмислие. Иска ти се нещо да правиш, все пак ние сме много дейни в нашата професия, а аз обичам да уча", сподели Емануела какво я е подтикнало да стане студентка по екология.

Родителите на певицата са искали тя да следва медицина, а не да се занимава с музика.

"За родителите ми беше тема табу - имаше период, в който не ми говориха, защото съм избрала да стана певица", каза Емануела, която решава да им докаже, че и с нейната професия човек може да е успешен.

Певицата споделя, че не е имала проблем с неприлични предложения от мъже покрай професията й - за нея не е трудно да ги отрязва.

"Аз говоря много и мъжете ги е страх да ме заговарят, ако флиртуват с мен, е отдалече", каза Емануела.

Според Емануела хората на изкуството винаги са самотни и всеки има своята лудост, но признава, че от скоро до себе си има мъж.

 

"Човекът, който е в сърцето ми, има изключително чувство за хумор и за да избягам от клишетата, ще кажа, че когато му кажа "Обичам те", той ми отврща с: "Ядох, да", сподели певицата.

Преди социалните мрежи хората са залагали много на жълтите медии като източник на информация за известните личности в България, смята певицата. Самата Емануела споделя, че заедно със семейството й често са се смеели на нелепи новини, публикувани за нея в тези издания. 

"Аз не съм много материален човек. И с 2, и с 200 може да се живее. Най-щастливите ми години са били, когато не съм имала много", каза певицата. Споделя, че и тя като всяка жена обича да пазарува в скъпи магазини, но не смята, че това е най-важното в живота.

"Семейството и децата са най-важното за мен, кариерата може да почака", казва Емануела, която е родила големият си син едва на 18 години.

Емануела е една от най-работещите певици в момента, а пандемията се отразява сериозно на техния бранш.

"Не смятам, че е хубаво да се затварят здрави хора. Нека се остави този бранш да живее и да потърсим проблемите на други места", заяви тя.

Певицата сподели, че няма никакви отношения с бащата на малкия си син. Радва се, че от тази връзка се е родило прекрасното й дете, но с баща му няма намерения да възстановява контакт.