Менделсон: Любовта на Радина и Симеон Денкови

Заедно повече от 33 години

Реклама

Те са Радина и Симеон Денкови. Тя е един от най-известните дерматолози в България. Той ръководи бизнеса им. Запознават се преди малко повече от 33 години на купон в Студентски град.

"Той впечатляваше много момичетата. Те бяха една групичка от 3-4 момчета, които играеха брейк, въртяха се на дансинга", разказа Радина Денкова.

"Много от нещата, които тя носеше, бяха направени от нея и съответно бяха по-екстравагантни, по-модерни", сподели Симеон Денков.

"До ден днешен имам увлечение към дизайна и ми е приятно да бъда с нещо, което е малко по-различно. Обичам модата. Тя ми помага и в работата. Човек, който работи естетика, трябва да бъде естет", каза Радина Денкова.

Женят се шест месеца след първата им среща. А първото им дете се ражда година след това.

Любовта им се отразява в жестове. Като подаръците изненади, които се дават точно в полунощ на всеки празник. Така дори Симеон тайно организира 30-годишнината от брака им, когато решава да сключат и църковен брак, а за място избира българската църква в Милано.

Децата им и техните половинки също идват с отделни полети. А чувството да се венчаеш за човека, с когото си прекарал 30 години от живота си е малко по-различно.