Миле Китич: Най-хубавият ми концерт беше в Арена София

Звездата на сръбската музика ще зарадва почитателите си в България с два концерта: на 6 август във Варна и на 20 септември в София

Миле Китич: Най-хубавият ми концерт беше в Арена София

Реклама

Миле Китич е една от най-големите звезди на сръбската музика. 

"Най-много обичам да пея в България. Българите много ме обичат. Не само, когато съм тук, но и когато пея някъде в Швейцария, Германия, навсякъде идват много българи да ме слушат. Тук съм направил някои от най-големите си концерти и много се радвам всеки път, когато дойда в България", признава Миле Китич.

 Изпълнителят е вече 40 години на сцена. 

"Имам може би повече от 30 албума. Мисля, че само Шабан има повече песни от мен в цяла Югославия. Продължавам да работя въпреки годините и продължавам да съм топ", споделя известният сръбски изпънител.

"Вече съм на 71 години, но вс еоще се чувствам добре. По някои природни правила може би аз трябва вече да се пенсионирам, но вярвайте ми, сега пея все едно съм на 30 години, сега пея най-добре, сега пея по три часа без проблеми и всички се чудят как издържам", разкрива Миле Китич.

Звездата на сръбската музика ще зарадва почитателите си в България с два концерта: на 6 август във Варна и на 20 септември в София.