На снимачната площадка на една от най-гледаните италиански ленти за последните години

Защо режисьорът Антонио Писо избра няколко завода около Перник и актьорите Захари Бахаров и Александра Лашкова за снимките на лентата?

На снимачната площадка на една от най-гледаните италиански ленти за последните години

Реклама

На снимачната площадка с продължението на една от най-гледаните италиански ленти за последните години – „Изток“. Защо режисьорът Антонио Писо избра няколко завода около Перник и актьорите Захари Бахаров и Александра Лашкова, разказват Цвети Петрунова и операторът Константин Димитров.

Кварталите на София и покрайнините на Перник и свят на младежките надежди за по-красива развръзка на любовта - така една от най-популярните ленти  „Изток“ намира своето продължение в България със „Завръщане на Изток“.

„Историята, която пресъздаваме е и моята лична история, която описвам и в книга. В годините след разпадането на Съветския съюз и по-скоро последното десетилетие на миналия век, малка част от живота ми мина в източната част на Европа - основно в Румъния, но бях и седмица в България. Затова и реших да снимаме втората част от филма тук. Така, че Паго съм аз“, казва Маурицио Паганели, продуцент.