Николина Чакърдъкова: На първия ми концерт в Зала 1 на НДК хората не знаеха името ми

На 10 февруари в "Арена София" известната фолклорна певица ще зарадва почитателите си с грандиозен концерт

Николина Чакърдъкова: На първия ми концерт в Зала 1 на НДК хората не знаеха името ми

Реклама

"Изпращам много хубава година, препълнена с работа, много срещи с публиката, с наши почитатели. Добре дошъл ни е и петият внук Йоан, така че имахме много хубави, красиви изживявания през миналата година. Но за тази си пожелах да се удвоят хубавите моменти и го пожелавам на всички наши сънародници", разказа с усмивка Николина Чакърдъкова.

На 10 февруари в "Арена София" известната фолклорна певица ще зарадва почитателите си с грандиозен концерт. 

"За 25 години се научих дори да изследвам моята публика. И дори по време на концерт, дори ако нещо се случи, аз давам завой, само и само да й е добре на нея. Но в последните години все по-трудно се оказва да докараме публиката до това състояние, че тя да забрави за гейлетата, които има, но в крайна сметка ние успяваме. Това е, аз го наричам висш пилотаж, най-голямото постижение за един артист", признава фолклорната певица.

Забелязват таланта й, докато пее в заведение, защото публиката спира да се храни, за да може да й ръкопляска. 

"Вече вярвам, че пътят ми е предначертан и започнах да вярвам, че имам мисия в този живот да запазвам и популяризим българския фолклор, да правя по някакъв начин хората щастливи. Връщайки се през годините назад през всички перипети, които минах, фактът, че пак съм на крака, жива, здрава, усмихната, с толкова енергия, си казвам: "Благодаря ти, Господи, ти имаш още работа за мен. Аз ще си изпълнявам моята мисия!"", признава Николина Чакърдъкова.

Научи ли се да почива известната фолклорна изпълнителка, какво иска да предаде на дъщери си Мария като завет и какви изненади е приготвила за публиката на концерта си в "Арена София"?