Папи Ханс: Подготвям нова песен. Голяма кретения съм забъркал

"Нищо, което правя вече, не може да бъде близко до "Кекс". Тя е някакъв феномен", признава Папи Ханс

Реклама

С песента "Нищо не е вечно" Папи Ханс завърши своята трилогия "Терапия". Три силни откровения, олицетворяващи проблеми, с които изпълнителят трябва да се справи. Това призна самият Папи Ханс при предишното си гостуване в "Тази неделя" преди няколко месеца. 

"Това, че нищо не е вечно, е един урок, който колкото по-рано човек го научи, толкова по-хубаво. Смятам, че когато човек има предвид края, се наслаждава малко повече на процеса. Животът в крайна сметка не е задача за решаване, а е някакъв процес, на който да се отдадем и да се забавляваме за кратко", смята Папи Ханс.

Изпълнителят призна, че се е събудил един ден и си е казал: "Стига с тъжни песни! Три са достатъчно." И сега планува да промени тенденцията. 

"За много кратко време всичко в живота ми се нареди по много хубав начин. Успях и да хвана от адски много подкрепата от хората, които всъщност слушат музиката ми. Направо не мога да повярвам, че съществуват, но те са много и аз много им се радвам и ги обичам. Всичко се нареди, много съм щастлив!", разкри Папи Ханс.

Какво още каза той пред мария Цънцарова, вижте във видеото!

Последни

Реклама