Петко Венелинов и Ярослава Павлова: Влюбихме се от пръв поглед

Любовната им история в реалния живот започва с един сън на Ярослава

Петко Венелинов и Ярослава Павлова: Влюбихме се от пръв поглед

Реклама

Познавате Петко Венелинов и Ярослава Павлова от хитовия сериал на bTV „Скъпи наследници” – него като плейбой и почитател на нощния живот, а нея като майка, избрала селото пред града.

Любовната им история в реалния живот започва с един сън на Ярослава.  

„Бях в един по-труден и по-различен период в живота си. И една вечер, така се случи просто, сънувах едно лице, което не познавах. Не ми направи особено впечатление защо трябва да сънувам непознато лице. Тогава репетирах едно представление със Стефка Янорова, споделих й на нея и тя каза: „Ами, открий това лице”. В самия сън той каза нещо много важно, което всъщност никога не е казвано досега: „Имаш 4 въпроса, на които мога да ти отговоря”. Звучеше малко странно и аз реших, че просто е плод на моето въображение”, разказа тя.

„Във „Фейсбук” го видях. Тръгнах да търся чрез общи познати, няма и не мога да открия. И влязох в сайта на НАТФИЗ и виждам премиера на „Леонс и Лена” и тази руса глава, по същия начин застанала, както в съня! И направо не знам, нещо много странно”, допълни Ярослава.

„Хората да не вземат да помислят Ярослава за някаква луда, която е вещица. Няма нищо странно в това, аз просто съм енигматична личност и някъде ме е видяла. Аз само я бях гледал някъде, не я познавах. Тя е доста красива жена”, каза на свой ред Петко. 

„Проявих интерес, но разбрах, че тя е в други ситуации. Но в крайна сметка, щом се беше случило това нещо – да ме сънува, преди да се познаваме, аз нямаше как това просто да го пропусна”, категоричен е той.