Психологът на "Смени жената": Трябва да приемаме миналото на партньора си такова, каквото е

"Смени жената" се завръща с нов сезон в ефира на bTV на 27 февруари от 21 часа

Реклама

Взаимоотношенията между двойките в "Смени жената" ще бъдат на фокус в рубриката "Загубени в превода" по радио N-JOY от 26 февруари. Всеки вторник в 9 часа психологът Елена Димитрова–Ангелова и водещият Инспектор N-JOY ще коментират ключовите моменти, различните гледни точки и рецептите за семейно щастие на двойките от световния риалити формат. "Смени жената" тръгва в ефира на bTV на 27 февруари и ще се излъчва всяка сряда от 21 часа.

Различните теории на семейно щастие и философии на живот на участниците в един от най-вълнуващите социални експерименти ще намират трибуна и в една от най-положителните рубрики в родния радио ефир. Елена Димитрова–Ангелова и Инспектор N-Joy ще дебатират върху най-интересното, поучително и вдъхновяващо от "Смени жената", а участници от телевизионния формат ще имат възможност да споделят личните си истории и рецепти за щастие в "Загубени в превода".

Много често ставаме емоционални дървета във връзките си, каза Елена Димитрова-Ангелова

"Всички щастливи семейства си приличат. Всяко нещастно семейство е нещастно посвоему", казва Толстой в началото на романа "Ана Каренина". Рецепти за семейно щастие има. Някои от тях разкри в предаването "Тази събота и неделя" психологът в новия сезон на риалити формата "Смени жената" Елена Димитрова-Ангелова.  

"Една от тайните съставки е да приемаме миналото на партньора си такова, каквото е. Когато имаме връзка, а в същото време има гняв, тъга, неприемане – чувства, които ни тежат от предходна връзка – това е едно напрежение в двойката, което няма как да допринесе за отношенията", разказа психологът.