Шевал Сам: Станах световно известна, благодарение на "Опасно изкушение"

"Изведнъж станахме много известни на Балканите, в Източна Европа, Латинска Америка, Канада, Африка, Близкия Изток. Не можехме да повярваме. Страхотно е!", признава актрисата

Шевал Сам: Станах световно известна, благодарение на "Опасно изкушение"

Реклама

Шевал Сам е една от най-известните жени в Турция. Българската публика я познава като фаталната Ендер Челеби от хитовия сериал по bTV Story "Опасно изкушение". А почитателите на музиката ще могат да я чуят и видят на живо преди първия й концерт у нас. Финалните епизоди на "Опасно изкушение" ще се излъчат без прекъсване, седем дни седмично от 21:30 ч. по bTV Story. 

"Нямам търпение да дойда в София. Много харесвам балканската душевност, културата, музиката, така че наистина съм нетърпелива да посетя страната ви. Имам много приятели от България", признава актрисата.

"В Турция всички гледат "Опасно изкушение" и знаят песните ми и затова ми е интересно как ще ме възприеме българската публика, дали ще хареса представянето ми", споделя Шевал Сам.

"Изведнъж станахме много известни на Балканите, в Източна Европа, Латинска Америка, Канада, Африка, Близкия Изток. Не можехме да повярваме. Страхотно е! Знаете ли, наскоро си мислех... Аз живея в Турция, тук съм родена, ако се бях родила в Америка, сигурно щях да бъда голяма звезда, може би..., защото аз пея, танцувам, играя в киното. Но аз съм от Истанбул, от тук е трудно да пробиеш и да станеш световна звезда. И когато станах на 50, сега съм на 50 години, станах световно известна, благодарение на "Опасно изкушение". Шегувам се! Но наистина станах популярна в различни крайща на света и това е фантастично. Много е вълнуващо за мен", признава Шевал Сам.

Какво още сподели актрисата от "Опасно изкушение" пред Петя Дикова, вижте във видеото!