Софиянски: Аз смятам, че Божков не е виновен и аргументите са ми, че изведнъж се натрупват 19 дела

Софиянски подчерта, че доколкото знае част от делата на Божков за хазарта са спечелени и са отпаднали исканията на всички инстанции

Реклама

“Не, не знаех за неговото идване в конкретния ден. Децата ми казаха, че има намерение да се върне, но конкретният ден научих от медиите. Тази тема е чувствителна в семейството и ние не я коментираме”, каза в предаването “Тази неделя” бившият премиер и столичен кмет Стефан Софиянски, сват на Васил Божков.

Вчера Софиянски заяви, че се тревожи за живота му.

“Тревожа се за всеки един човек, защото това показно убийство, което имахме преди две седмици дава един друг начин на живот. Дългото време на безвластие, чувството, че няма стабилност в държавата, води до такива събития. Не само с Божков, с всеки може да се случи”, добави Софиянски.

“В цялата ситуация най-деликатно е състоянието на прокуратурата, защото тя сама компрометира обвиненията, отстранявайки Гешев и обвинявайки го в този стил на работа. Сега трябва да покаже друго лице”, смята той.

Софиянски подчерта, че доколкото знае част от делата на Божков за хазарта са спечелени и са отпаднали исканията на всички инстанции.

Последни

Реклама