Татяна Дончева: В моите представи всички сериозни бизнесмени разполагат със СРС-та за лична употреба

С което са си гарантирали себе си и смятат, че биха могли да препятстват удар върху себе си. Това е направил и Божков, допълни тя

Реклама

Защо държавата ни отново влезе в спиралата на скандалите и има ли излизане оттам? Гост в студиото на "Тази събота и неделя" е лидерът на "Движение 21" Татяна Дончева.

"ГЕРБ управлява от 10 години, произходът на Бойко Борисов е известен, известен е пътят му към върха на властта, известни са и неговите 10 години в Министерския съвет, 5 години в Столичната община и 4 години в МВР като главен секретар. Годините му в МВР като главен секретар бяха свързани със серия убийства на известни хора от престъпния свят, които никой никога не разкри, никой никога не попита какво стана с тях. Столичната община също беше свързана с няколко големи скандала. Един, от които за раздадените с фалшиви подписи недвижими имоти, където всичко се "замете под килими", каза тя.

"Всичко си има генезис, развитие и еволюция. В днешния ден, когато може да снимате по милион евро в нощни шкафчета, когато журналистите казват: "Това е влизане в личното пространство"... Не ви ли се струва малко странно, когато този, който е сниман, има цялата държавна машина в ръцете си. Опозицията вместо да поставя акцента върху това, се занимава с козите на една баба от Ямбол", коментира Татяна Дончева.

За направените снимки, тя коментира още: "Очевидно много близък човек до премиера, който освен, че е бил много близък, за да направи тези неща, трябва да е бил и гарантиран по някакъв начин, че няма да му се случи случка. Дали правилно си е гарантирал - предстои да видим", отбеляза лидерът на "Движение 21".

"Върху бизнеса се упражнява рекет от много години. В моите представи всички сериозни бизнесмени разполагат със СРС-та за лична употреба, с което са си гарантирали себе си и смятат, че биха могли да препятстват удар върху себе си. Това е направил и Божков", заяви Татяна Дончева.

Вижте целия разговор във видеото.