Веселин Маринов: Личният ми живот е много съвършен

Музикантът готви коледни концерти в редица градове

Реклама

Веселин Маринов е едно от най-популярните лица на българската музика. Изпълнителят беше гост на Петя Дикова в предаването „Тази събота и неделя“ по bTV.

Последният концерт на Веселин Маринов беше през лятото, когато мерките срещу COVID бяха малко поотпуснати за концерти навън. Музикантът направи поредното си лятно турне, но само с 50% публика.

Водещата Петя Дикова напомни на Васелин Маринов, че по неговите думи, ако дори за един месец спре да пее, няма да може да плаща на екипа си. А сега повече от година и половина концертите и събиранията на много хора са ограничени.

„Не искам да се самоизтъквам или да се оплаквам“, каза музикантът. „Аз действително бях единственият, който поддържаше толкова голям екип, но те вече са освободени и всеки се опитва да намери своето място и да оцелее.“

Положителното е, че сега на музиканта му предстоят традиционните коледни концерти. Концерти ще има в Разлог, Горни Дъбник, Плевен, Бяла и Полски Тръмбеш – родният град на изпълнителя. Догодина ще има и концерти в София.