Защо Ромина Пауър не може да ходи?

Какво дава сцената на Ромина и Албано Пауър, как се промени музикалният бизнес и може ли музиката да лекува?

Реклама

Албано и Ромина Пауър са всенародни любимци преди света да познава Брад Пит и Анджелина Джоли. Раждат им се четири деца. Приказката обаче свършва, когато дъщеря им изчезва през 1994 година и до днес като майка Ромина вярва, че момичето е живо. 

"За първи път бях в България преди почти 70 години, в Бургас. Помня, че по цели нощи се чуваха руски песни. Това бяха първите ми впечатления. Беше хубаво, забавлявах се", си спомня Албано.

Синът на известната музикална двойка започва да пише песни, когато е едва на 13 години.

"Никога не са ме спирали да се занимавам с музика. Само са ме съветвали да не влизам в група, защото там има голяма конкуренция. Невъзможно беше да не започна да се занимавам с музика, защото тя беше навсякъде", споделя синът им.

"Славата им и тъмна страна, защото нямаш време за себе си, но това не е въпрос на слава, тя не е виновна. Просто тя е като една монета - едната й страна е светла, а другата е в сянка", признава Албано.

"Мечтая за щастливи животи за децата ми и да прекарам остатъка от моя живот в мир и спокойствие. Би ми се искало да живеят до 100 години", разкрива Ромина.

Последни

Реклама