"Златните момичета" Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн за цената на успеха

Те са повод за гордост и радост

Реклама

Те са повод за гордост и радост, но успехите им си имат цена, и тя е много труд. Те са грациите, които печелят медал след медал и прославят България. Те са "златните момичета".

Невяна Владинова е бронзова медалистка на топка от Световното първенство в Пезаро през 2017 г. Владинова е една от най-харизматичните спортни личности на България. Тя е и носител на наградата "Жена на годината" в категория Спорт за 2017 г.

Катрин Тасева е Европейска вицешампионка на лента на първенството в Будапеща през 2017 г. на Европейските игри тази година Тасева спечели сребро на топка и бронз на лента. На Световното през септември тя се пребори за една от двете квоти за България за Олимпийските игри в Токио догодина. Тя е и носител на наградата "Жена на годината" в категория Спорт за 2018 г.

Боряна Калейн е най-младата от трите ни представителки на световната сцена. Носителка е на медали от европейски първенства и всички световни купи по художествена гимнастика. бързо се наложи като една от най-големите претендентки за призовите отличия на световната сцена.

Вижте повече информация за трите грации на художествената гимнастика във видеото и какво споделиха те.