Шансове за два пъти повече и по-големи печалби в игрите на Българския спортен тотализатор без допълнителен залог

Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“ и „Тото 2 – 5 от 35“ вече два пъти в седмицата в ефира на bTV

Реклама

От началото на август участниците в игрите на Български спортен тотализатор ще имат два пъти повече шансове за печалби. Втори тото шанс на „Тото 2 – 6 от 49“ и „Тото 2 – 5 от 35“ на СПОРТ ТОТО ще се теглят два пъти в седмицата – всеки понеделник и петък в ефира на bTV от 17.50 часа. И двете игри са без допълнителен залог и в тях ще участват всички комбинации, пуснати за предходния проведен тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ и „Тото 2 – 5 от 35“. Затова е важно всички участници да пазят своите квитанции до тегленето на печелившата комбинация на следващия ден.

Печалби до 100 000 лева във Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 5 от 35“ вече могат да бъдат спечелени два пъти седмично, като при определяне на печалбите няма промяна.

Във Втори тото шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“, освен автомобили, всички тото почитатели, вече ще могат да печелят и парични печалби в размери до 100 000 лв. За определяне на печелившите комбинации се изтеглят  6+1 (бонус) числа от общо 49 в сфера. Наградният фонд се определя както следва:

- В случай, че първите шест изтеглени числа съвпадат с числата от вашата комбинация, печалбата е 100 000 лева. Ако печелившите участници са повече от един, сумата се разпределя между тях.

- В случай, че пет от първите шест изтеглени числа и седмото изтеглено бонус число съвпадат с числата от вашата комбинация, печалбата е лек автомобил. Ако има няколко печеливши участници, те си разделят сума от 20 000 до 50 000 лева в зависимост от вида тираж.

В играта ТОТО джокер печалбите също стават все по-атрактивни, обещавайки да бъдат двойно по-големи от тези до момента. Залогът за играта става само 20 стотинки.