Къци Вапцаров за телевизията, обидите и новата си книга

Дони и Нети демонстрират перфектна форма след раждането на дъщеря им Лилия

Реклама

Телевизионната легенда Къци Вапцаров отново се връща на екран – този път като гост в предаването "В джаза събота вечер” по bTV на 28 май. Той остана завинаги в сърцата на зрителите с предаванията "Супершоу Невада”, "Риск печели, риск губи” и "Кой е по-по-най” ще признае обиден ли е на някого в телевизията и завинаги ли е изоставил кариерата на водещ.

Къци, който освен като продуцент, се изживява още като филмов режисьор, актьор и мениджър на училище за талантливи деца, ще разкаже подробности за настоящите си проекти. Ще научим има ли успех филмът му "Добре дошли на Земята” и продават ли се последните му книги: "Секс за душата 2” и "Простотин, стоп!”.

В студиото на Вили Сечкова ще влезе и големият син на легендарния водещ – Асен. От него ще разберем какво е да си дете на Къци Вапцаров и как гледа на клюките за баща си 17-годишният тийнейджър. В компанията на Мишо Йосифов-секстет Асен ще покаже за първи път пред публика уменията си по китара.

За финал Дони и Нети ще докажат, че са в перфектна форма след раждането на малката им дъщеричка Лилия и ще изпълнят новото си парче "На пролет”.

Не пропускайте “В джаза събота вечер” от 22:30 ч. само по bTV.