Скоро: Галя и Миро с нов съвместен проект

Певицата ще представи и новия си сингъл с рапърите Кристо и Ди

Реклама

Как се чувства бившата дуетна половинка на Миро две години след раздялата на култовия дует "Каризма”? Каква е истината за техните отношения и смятат ли отново да се съберат на сцената? Това ще разберем тази събота, 4 юни, в предаването "В джаза събота вечер” по bTV. Пред Вили Сечкова Галя ще признае, че с Миро обмислят общ проект, който ще излезе на бял свят съвсем скоро.

Зрителите ще научат и подробности за голямата любов на Галя – световноизвестния барабанист Ро. Издържа ли връзката им от разстояние и възможна ли е действително "телефонната любов”? Тя ще бъде принудена да отговори еднозначно имала ли е интимни отношения с Миро и защо сексапилът е основен фактор при избора й на дуетна половинка.

В студиото на "В джаза” ще влязат и рапърите Кристо и Ди, с които Галя ще представи новия си сингъл Rain. От тях ще разберем трудно ли се работи с певица като нея и колко струва клипът към парчето.

Тази събота ще видим и специалното музикално изпълнение на "Пустоно лудо и младо” от култовия дует Елица и Стунджи. Всичко това - в шоуто "В джаза събота вечер" от 22:30 ч. само в ефира на bTV.