Андреа отваря вратата към дома си и вътрешния си свят в „Животът по действителен случай“ тази събота в 17:00 ч. по bTV

Певицата ще разкрие подробности за звездната си раздяла с Кубрат Пулев

Реклама

Тази събота (11 март) от 17:00 ч. гост в студиото на „Животът по действителен случай“ ще бъде една певица, която не се страхува да покаже и другата страна на лъскавия живот на известните.

Фолк дивата Андреа ще направи дълбоки признания за личния си живот и емоции пред Александра Сърчаджиева. Дългогодишната половинка на Кубрат Пулев ще разкаже не само за запознанството си с боксьора, но и за най-щастливите им дни, както и истината за звездната раздяла. Андреа допуска камерата и в дома си – показва и разказва за своето семейство, за мечтите си и музиката.

Съдбата на героинята в рубриката „Моето ново Аз“ е като извадена от драматична филмова продукция. За съжаление липсва холивудският лукс – преживяното от нея в продължение на 10 години е толкова травмиращо, че е мъчно да бъде описано. Златина е жертва на домашно насилие и специалистите от клиниката правят всичко възможно да заличат белезите на ужаса и да ѝ подарят нова външност и нови сили за нормален живот.

Иво Аръков пък е на романтична вълна и е направил цветен букет от най-новите любовни истории на известните. В класацията „Топ 10“ ще видим 10-те най-горещи двойки, събрали се в последните месеци.

Не пропускайте новия епизод на „Животът по действителен случай“ в събота (11 март) от 17:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама