Реклама

Токшоуто „Животът по действителен случай“ предлага на зрителите богата палитра от рубрики, които разкриват необикновените човешки истории на обикновените хора и популярните такива. Основен водещ на предаването, което се излъчва всяка събота от 17:00 до 19:00 ч., е Александра Сърчаджиева, чиято съдба също винаги ѝ е поднасяла изненади.

Мисията на „Животът по действителен случай“ е да вдъхне кураж и да покаже, че всеки проблем има решение. Чрез историите на своите гости Александра има за цел да дава сила и увереност на зрителите, намиращи се в сходна житейска ситуация, че трудностите всъщност подготвят за изключителна съдба. Към тях се присъединяват специалисти в търсене на правилните решения и намирането на изход.

Освен с обикновени хора, всяко издание на „Животът по действителен случай“ среща зрителите и с известна личност, която в откровена изповед споделя пред Алекс за житейска трудност, през която е преминала успешно.

Освен духовни, „Животът по действителен случай“ си поставя за цел да извършва и външни трансформации. В сегмента „Моето ново АЗ“ известният пластичен хирург д-р Джак Антонио променя съдбите на обикновени хора, които винаги са изпитвали дискомфорт от външния си вид. Всеки, претърпял физическа травма, получил е трайни белези в резултат на преживяване или просто страда от естетични деформации, може да попълни формата за участие.

Харизматичният Филип Буков също е част от „Животът по действителен случай“ с емблематичната рубрика „Топ 10“. Всяка седмица екипът на предаването избира актуална тема от живота в България, за да подреди в 10 позиции известни личности или събития с много хумор и весели коментари.

Продуцент на „Животът по действителен случай“ е Радост Драганова, реализирала успешни предавания като „Мармалад“, „Модерно“ и „Огледала“.