Ивайло Захариев с трогателна изповед за истинската любов – тази събота в „Животът по действителен случай“ от 17:00 ч. по bTV

В „Моето ново Аз“ зрителите ще се срещнат с бивша съпруга на двуженец. В „Топ 10“ ще станат ясни българските знаменитости, които са коренно променени от половинките си

Реклама

Тази събота (20 април) от 17:00 ч. в студиото на „Животът по действителен случай“ по bTV гостува театрална и кино звезда от ново измерение. Той е Ивайло Захариев - повелител на дамските сърца, а в същото време и един от най-големите защитници и покровители на хората, страдащи от зависимости. Той е техен мотиватор, ментор, човек, преминал през много изпитания и готов да предаде опита си нататък. Силно вярващ, Ивайло се кълне в любовта и ще разкаже откровено на зрителите всичко за нея. Ще чуем личната му сърдечна история и в какви отношения е с първата си жена след неочакваната за много хора тяхна раздяла. Актьорът ще сподели как се ражда любовта в неговото сърце, как е разбрал, че тя приключва и по какво разпознава бъдещата си половинка без да я познава предварително.

 

В рубриката за промени „Моето ново Аз“ ще ви запознаем с пловдивчанката Антония. Тя е само на 18 години, когато забременява и се омъжва за бащата на бебето. В последствие се оказва, че мъжът е двуженец и бракът им е анулиран. След това се събират отново, но един ден мъжът излиза до магазина и никога повече не се връща. Грижите и неприятностите обаче не спират, а напротив – сблъсква се с нови предизвикателства. Днес Антония е взела живота си в свои ръце или по-точно се е доверила на ръцете на специалистите в клиниките. Ще видим до какъв резултат ще доведе преследването на мечтата за нов щастлив живот и привлекателна външност.

 

В класацията „Топ 10“ водещият Филип Буков ще представи десет български звезди, които волно или неволно така са повлияли на половинките си, че са променили техните навици, стил на живот и изобщо са ги превърнали в изцяло нови хора. Кои са тези десет коренно променени знаменитости зрителите ще разберат в събота от 17:00 ч. по bTV.

Не пропускайте „Животът по действителен случай“ – в събота (13 април) от 17:00 ч. по bTV!

Тагове:

Последни

Реклама