Реклама

Новият епизод на „Животът по действителен случай“ събира две актриси в студиото на признанията тази събота (18 февруари) от 17:00 ч. по bTV. Водещата Александра Сърчаджиева е поканила колежката си Яна Маринова за разговор без табута и премълчани истини.

 

Яна ще сподели най-личните преживявания от детството си, болезнени спомени и своята гледна точка за възпитанието, любовта, тежестта на битието и възторга от живота. Камерата на „Животът по действителен случай“ ще я последва и зад кулисите, където рядко са допускани външни хора.

 

В рубриката „Моето ново Аз“ Радост Драганова ще запознае зрителите с една дама, която професионално е помагала на стотици българи да балансират душите си, а днес е ред да осигури възможно най-доброто лично за себе си. Лекарите ще направят всичко възможно и ще върнат времето назад поне с десет години. Проследете една вълнуваща промяна на жена, преминала през много трудности в живота – в събота (18 февруари) от 17:00 ч. по bTV!

 

Тази седмица Иво Аръков е подготвил забележителна музикална класация – в „Топ 10“ са събрани най-популярните и предизвикващи бурни емоции песни, в които топ изпълнители пеят не за друго, а за пари.

 

Не пропускайте „Животът по действителен случай“ – тази събота от 17:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама