Йордан Йовчев разкрива личния си свят в „Животът по действителен случай“ – тази събота от 17:00 ч. по bTV

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на 20-годишно момиче с покъртителна житейска история, а от „Топ 10“ ще разберем кои звезди са се разхубавили с годините

Реклама

Тази събота (23 март) от 17:00 ч. звездният гост в студиото на „Животът по действителен случай“ по bTV е мъж, който много пъти е ускорявал пулса на цяла България. Той е един от най-успешните наши атлети и шампион по спортна гимнастика – има впечатляващ брой медали от олимпийски игри и световни първенства. Йордан Йовчев ще разкрие личния си свят, разделен между България и САЩ, където живеят най-близките му хора.

 

В откровен разговор водещата Александра Сърчаджиева ще провокира Данчо да разкаже за обратите в богатия си живот. Ще разберем как точно се е запознал преди години с любимата си жена, по какъв начин днес поддържат огъня на любовта от разстояние, как се справя сам тук, какви са плановете за бъдещето на сина му Джордан и какво го очаква в професионален план. Ще чуем признания и за най-тежките му моменти от миналото, когато цялото семейство е било изправено пред огромно предизвикателство.

 

Рубриката за визуални трансформации „Моето ново Аз“ ще ни срещне с едно 20-годишно момиче, което въпреки крехката си възраст, е получило мощен шамар от живота. Тя е още дете, когато една сутрин се събужда и разбира, че майка ѝ я е изоставила. И никога повече не се връща… Как се живее в реалност, в която си отхвърлен от собствената си майка, колко сили са нужни, за да се с бориш сам с предизвикателствата на живота, и как специалистите от клиниките ще върнат самочувствието и усмивката на тази борбена млада дама, ще видим в събота от 17:00 ч. по bTV.

 

А в класацията „Топ 10“ водещият Филип Буков е събрал 10 български звезди, които не само според специалистите, но и според всички фото и видео доказателства, днес изглеждат още по-добре от преди. Кои са тези разхубавили се през годините VIP персони ще разберем единствено в „Животът по действителен случай“ по bTV.

Последни

Реклама