Реклама

Тази събота, 3 декември от 17 часа, „Животът по действителен случай“ ще влезе в душата на една от любимките на музикалните фенове - певицата Кали. Алекс Сърчаджиева ще разрови дълбоко и ще покаже непознатото лице на вечно усмихнатата и позитивна певица. Зрителите ще чуят от първо лице как Кали се е спасила от връзка, в която е имало много повече горчилка и токсичност, отколкото любов и доверие. Ще видят как и с кого живее и наистина ли тя е шефът вкъщи.

В поредицата „Моето Ново аз“, ще се запознаем с майката на певицата Поли Генова – Даниела. Тя е преминала през ужаса на рака, а двете дами ще ни разкажат как семейството е преживяло на най-трудните моменти. Зрителите ще видят и как специалистите от клиниката махат следите от травмата и връщат младостта и усмивката на Даниела.

В класацията „Топ 10“ Иво Аръков ще покаже най-упоритите родни звезди, които не се отказаха дори след куп неуспешни опити и накрая наистина успяха! „Животът по действителен случай“ започва в 17 часа, тази събота, 3 декември.

Последни

Реклама