Мария Касимова-Моасе за ужаса на домашното насилие - тази събота в „Животът по действителен случай“

Реклама

Тази събота, 10 декември от 17 часа, „Животът по действителен случай“ ще върне една силна и смела жена в годините, когато е била най-слаба и беззащитна. Журналистът Мария Касимова-Моасе ще разкаже на Алекс Сърчаджиева за ужаса, преживян по време на своя първи брак. Тя ще сподели как с две малки деца е успяла да пребори страха и да сложи край на системното домашното физическо и психическо насилие, на което е била подложена. Екипът на предаването ще надникне и в нейния сегашен дом – истинско царство на любовта и уважението, пропито с интернационален дух.

В рубриката „Моето ново Аз“ зрителите ще се запознаят и с Ирена – дама, преживяла загубата на детето си. Дама, която иска да се измъкне от най-черния ад и да направи нещо за себе си. Дама, която иска да разбие рутината на ежедневието, което постоянно я връща към най-голямата ѝ загуба. Специалистите от клиниката ще направят всичко възможно да ѝ вдъхнат сили и желание да продължи напред.

В класацията „Топ 10“ тази събота ще звучат супер български хитове. Иво Аръков е подбрал 10 топ песни, които са написани по абсолютно действителни случки и ще излеят в ефира пълна палитра от емоции, чувства и невероятни преживявания.

Последни

Реклама