Михаела Маринова откровено за тежките изпитания по пътя към големия успех – тази събота от 17:00 ч. в „Животът по действителен случай“ по bTV

В „Моето ново Аз“ ще проследим историята на самотна майка, чиято мечта е да върне младежкото си излъчване, а в „Топ 10“ ще разберем кои звезди са се изстреляли директно към върха за рекордно кратко време

Реклама

Тази събота (28 октомври) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ ще гостува певицата, превърнала се от крехко момиче в истинска дама с огнен глас – Михаела Маринова. Мишето, както всички я наричат, започва да пее още в ранна детска възраст, а днес вече има зад гърба си куп разпознаваеми хитове, стотици участия и много награди. Кои са били най-трудните изпитания, през които е преминала в професионален и личен план, ще разберем от самата нея в откровен разговор с водещата Александра Сърчаджиева.

 

В рубриката „Моето ново Аз“ ще проследим историята на жена, която по стечение на тежки житейски обстоятелства е загубила младежкото излъчване и свежестта си. Татяна отглежда сама двете си деца, които се появяват след дълги години на безуспешни опити. Днес мечтата ѝ е непознатите да не я мислят за баба на собствените ѝ хлапета. Лицето не отразява реалната ѝ възраст, а вместо това слага много години отгоре и тя изпитва голямо неудобство от този факт. С голяма надежда, че ще успеят да върнат времето назад, Татяна се обръща към специалистите в клиниките, а зрителите на bTV ще станат свидетели на поредното магическо преобразяване.

 

В класацията „Топ 10“ ще видим десет истински звезди, на които не са им били нужди години, за да станат известни и обсъждани. Кои са десетте късметлии, успели да се изстрелят нагоре за рекордно кратко време, ще разберем от Филип Буков още тази събота (28 октомври) от 17:00 ч. в „Животът по действителен случай“ по bTV.

Последни

Реклама