„Океан“ от признания със Свилен Ноев – тази събота в „Животът по действителен случай“ от 17:00 ч. по bTV

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на крайно изстрадала дама, а от „Топ 10“ ще разберем кои звезди имат най-обсебващи почитатели

Реклама

Звездният гост на Александра Сърчаджиева тази седмица е обаятелен мъж, който цял живот се занимава с музика. Хиляди са феновете, които припяват големите хитове на „Остава“ – сладкия „Шоколад“ и соления „Океан“. Свилен Ноев е открит, искрен и зареден с нужната доза самоирония. Тази събота (16 март) от 17:00 ч. в „Животът по действителен случай“ по bTV ще разберем как се преминава през диагноза, която звучи като присъда. Ще чуем и лични истории за печеленето на любовта и ще се запознаем с най-близките хора на момчето с лиричния глас.

 

Рубриката за промени „Моето ново Аз“ тази седмица прилича на много тежък филм, който обаче е абсолютно достоверен и жесток. Лекарите в клиниките ще внесат свежест и красота в душата и тялото на една крайно изстрадала дама. Преди години тя губи и двете си дъщери в зверска катастрофа, а убиецът бяга в чужбина и до днес не е получил полагащото му се наказание. Как специалистите в клиниките ще се окажат светъл лъч в живота на новата героиня в „Моето ново Аз“ – предстои да видим в събота от 17:00 ч. по bTV.

 

А от класацията „Топ 10“ ще разберем кои са десетте български звезди с най-верни, на моменти дори обсебени фенове. Почитателите им са готови на всичко, за да се доберат до тях и да получат автограф, снимка или само поглед. Кой как е преследван от своите почитатели, ще ни покаже нагледно чаровният водещ Филип Буков.

Тагове: свилен ноев

Последни

Реклама