Саня Армутлиева за цената винаги да бъде безупречна – тази събота в „Животът по действителен случай“ от 17:00 ч. по bTV

Зрителите ще видят трансформацията на професионална състезателка по вдигане на тежести и ще разберат кои са най-големите грешки на десет български звезди

Реклама

Тази събота (4 ноември) от 17:00 ч. по bTV на гости на Александра Сърчаджиева в студиото на „Животът по действителен случай“ идва музикалната продуцентка Саня Армутлиева. Жената детектор за откриване на таланти, благодарение на която в последните над 20 години са изгрели куп звезди в различни музикални стилове, ще разкрие какво се крие зад осанката на силната жена и каква е цената на това винаги да бъде безупречна в работата си.

В рубриката „Моето ново Аз“ зрителите ще проследят визуалното преобразяване на една от първите български професионални състезателки по вдигане на тежести. Кристияна е носителка е на две титли мис – Мис Щанга и Мис Баба, а по настоящем е треньор в любимия си спорт. Изгледала сама и трите си деца, тя е помогнала и на десетки други – Кристияна тренира безплатно сирачета и деца от малцинствата, тъй като вярва в тяхното бъдеще. Животът обаче не е бил щадящ към нея и трудностите са оставили трайни следи върху тялото ѝ. Кристияна мечтае за нова външност, а какъв е планът на лекарите за нейното ново и много по-свежо Аз, зрителите ще разберат в събота (4 ноември) от 17:00 ч.

Филип Буков пък е подготвил класация, за която дълго ще се говори. „Топ 10“ тази седмица е посветен на най-големите грешки на десет много известни българи. Какво направиха те и как един звезден живот може да се преобърне за минути, предстои да видим в „Животът по действителен случай“ по bTV.

Последни

Реклама