Снежана Макавеева за най-светлите дни и най-тъмните нощи – тази събота в „Животът по действителен случай“ от 17:00 ч. по bTV

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на младата Памела , а от „Топ 10“ ще разберем кои родни звезди са родени в „златна люлка“

Реклама

Тази събота (9 март) „Животът по действителен случай“ ще бъде микс от екшън, романтика и поглед навътре към душата – в студиото гостува актрисата, която може да изиграе всичко това – Снежана Макавеева. От неочаквано откровения разговор с водещата Александра Сърчаджиева ще разберем кои са най-светлите дни и най-тъмните нощи в живота на актрисата. Какви са техниките за възстановяване на душевния и телесния баланс, ще разберем от специалното включване от едно от най-любимите места на Снежана.

 

В рубриката „Моето ново Аз“ Радост ще ви запознае с Памела – млада жена, която доскоро е живяла уж безпроблемно с любимия си мъж и двете им малки деца. Връзката им обаче е подложена на огромни изпитания и всичко сякаш изглежда изгубено. С болка в сърцето, Памела се обръща към специалистите на „Моето нова Аз“, а в събота от 17:00 ч. по bTV зрителите ще проследят как Памела се сдобива с нова външност.

 

В класацията „Топ 10“ Филип Буков ще разкаже с големи подробности за живота на десет български звезди, родени в заможни семейства и израснали в истинско охолство. Какво е да нямаш никакви материални притеснения в детството и какво носи това на звездите днес, ще разберем в събота от 17:00 ч. само по bTV!

Последни

Реклама