Тайните съставки на рецептата за оптимизъм на Тото тази събота в „Животът по действителен случай“ от 11:30 ч. по bTV

Йонислав Йотов-Тото с болезнени откровения пред Александра Сърчаджиева за тежкото му детство и тайните на любовта

Реклама

Тази събота (1 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ ще гостува един все така ентусиазиран, но вече натрупал завиден житейски опит, популярен рап изпълнител.

 

Йонислав Йотов - Тото ще разкрие тайните на семейството, любовта и бащинството. Пред водещата Александра Сърчаджиева той ще говори за трудното и почти безнадеждно начало, белязало наистина тежкото му детство. Освен това хитовият певец и успешен влогър ще сподели каква е рецептата му за успех, оптимизъм и безкрайна енергия.

 

В рубриката „Моето ново Аз“ зрителите ще се срещнат с Мариана. Тя е прекарала част от най-хубавите си години в грижа за тежко болните си родители. Съдбата не ѝ дава почивка от трудните моменти и след това дълго време бива емоционално смазвана от мъжа до нея. Най-после събрала сили за ново начало тя се оставя в ръцете на специалистите от клиниката на д-р Джак, които ще ѝ подарят мечтаната визия.

Казват, че парите не миришат, но класацията „Топ 10“ тази седмица отдалеч ухае на левове и други валути. Иво Аръков е събрал на едно място първите и най-забележителни хонорари на родните звезди. Колко са изкарали, какво са си купили с парите и как е потръгнала след това кариерата им ще стане ясно в новия епизод.

Не пропускайте „Животът по действителен случай“ в събота (1 април) от 17:00 ч. по bTV

Последни

Реклама