Тони Стораро за невидимата страна на лъскавия медиен образ – тази събота в „Животът по действителен случай“ от 17:00 ч. по bTV

В „Моето ново Аз“ ще проследим историята на жена, която води непрестанна битка със съдбата, а от „Топ 10“ ще разберем кои са най-неудобните ситуации на звездите

Реклама

Тази събота (2 март) от 17:00 ч. по bTV Александра Сърчаджиева приема важен гост – той е законодателят на най-популярния музикален жанр в България и истински родоначалник на цяла звездна пееща фамилия – Тони Стораро. В студиото на „Животът по действителен случай“ най-голямата шуменска знаменитост ще сподели лични преживявания от дългите години на сцената. Ще разберем какъв дух цари в дома на семейство Стораро и как се сблъсква егото на толкова много звезди под един покрив. Ще чуем признания, за които никой не е предполагал, и ще надникнем от другата страна на лъскавия медиен образ на певеца.

 

В рубриката, която сбъдва и най-невероятните мечти – „Моето ново Аз“, зрителите ще се запознаят с Гергана – борбена майка, която от много години води непрестанна битка със съдбата. Тя е решила да я изпита по най-трудния и жесток за един родител начин – чрез крехкото здраве на едното ѝ дете. След дълги години на лично пренебрегване, идва време дамата да се превърне в най-добрата версия на себе си, а лекарите от клиниките ще направят и невъзможното, за да възродят свежестта и вярата в живота на Гергана.

 

Тази седмица в класацията „Топ 10“ ще видим десет невероятни истории с главни герои – много популярни български знаменитости. Филип Буков е подготвил компилация на тема „Най-неудобните ситуации, в които са изпадали звездите“ и всички места от десета до първата шампионска позиция гарантират забавление и неочаквани преживелици.

 

Не пропускайте „Животът по действителен случай“ – тази събота (2 март) от 17:00 ч. по bTV!

Тагове: тони стораро

Последни

Реклама