Влади Въргала за обратите в живота и колко пъти е възможно да започнеш от нулата – тази събота в „Животът по действителен случай“

Една изстрадала жена ще получи шанс за нов живот, а Филип Буков ще представи кои са десетте най-популярни нови звезди, роднини на вече доказани VIP персони

Реклама

Тази събота (7 октомври) от 17:00 ч. по bTV Александра Сърчаджиева приема скъп гост в студиото на „Живот по действителен случай“. Той е актьор, филантроп и човек с много приятели… Често постъпва импулсивно, но има ясна житейска стратегия. Той е идеалистът Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала. Актьорът и режисьор ще разкаже как е преминал през обратите в живота и ще разкрие дълбоко скътани в душата си житейски тайни.

В рубриката „Моето ново Аз“ ще се запознаем с една дама, която губи всичко… Таня е обикновена жена, която е била и обичана, и отхвърляна. Била е опора за най-близките си, но и е получила тежки обвинения от тях. След години на трудности и тревоги, идва и диагнозата, която я вцепенява – множествена склероза. Днес Татяна търси ново самочувствие и нов живот, а хората, които могат да ѝ помогнат, без съмнение се намират в клиниката на доктор Джак.

Хитовата класация „Топ 10“ този път е посветена на роднините в шоубизнеса. Филип Буков ще разкрие кои са десетте най-популярни нови звезди, които са братя, сестри, деца или пък племенници на вече известни и обичани VIP персони. Дали крушата може да падне по-далеч от дървото, ще разберем в събота (7 октомври) от 17:00 ч. само по bTV!

Последни

Реклама