Реклама

Тази събота (8 април) от 17:00 ч. в студиото на „Животът по действителен случай“ по bTV ще гостува един от най-харесваните актьори през последните години у нас – Александър Алексиев.

Пред водещата Александра Сърчаджиева той ще разкрие семейни тайни, а зрителите дори ще надникнат в дома му, украсен с табелка „Женско царство“. Ще станат ясни театралните изненади, които му предстоят, както и подробности за най-новия си късометражен проект. В него се преплитат киното и една от най-важните каузи, зад които актьорът застава – насилието над деца. Разбира се, разговорът ще засегне и социалните акции, които Алек сам организира и е главен участник в тях – например спасяването на хора в беда и помощ за пострадалите от войната в Украйна.

В рубриката „Моето ново Аз“ ще ви срещнем с Вероника. Тя е твърде млада, когато по най-бруталния начин се сблъсква с реалностите на живота – омъжва се на 19-годишна възраст, на 20 г. става майка, а на 22 г. вече е вдовица с малко дете. В продължение на 30 години се справя сама с абсолютно всичко и след време съдбата я възнаграждава за непосилното старание и нечовешко напрежение – Вероника среща нов човек, значително по-млад от нея и двамата не могат един без друг. Заради него и заради себе си тя е решена да се преобрази и да се върне към най-добрата и привлекателна версия на себе си. А защо не и нещо още по-добро!

Класацията „Топ 10“ тази събота е гореща и няма да остави никого безразличен – това са 10-те най-шумни, горещи и дори фрапиращи скандала, в които са замесени български топ звезди. Ще видим всичко – нападки между бивши половинки, професионални караници на най-висше ниво, православие срещу поп-фолк и какво ли още не.

Гледайте „Животът по действителен случай“ в събота (8 април) от 11:30 ч. по bTV.

Последни

Реклама