Личната изповед на актьора и илюзионист Ненчо Илчев

Как се иска ръка на 19-годишно момиче, окуражен от две ракийки, и как се оцелява в истинска мизерия – всичко това и още много ще научим от него

Личната изповед на актьора и илюзионист Ненчо Илчев

Реклама

На 11 май (събота) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ гостува човекът, който с много лишения, усилия и упоритост сбъдва най-съкровената си детска мечта – да стане фокусник.

Актьорът Ненчо Илчев ще разкрие през какви препятствия са минали той и неговото семейство, за да влезе в света на сцената и тайните. Родителите на усмихнатия артист давали последните пари от заплатите си, за да може малкият Ненчо да гледа спектакли на живо, а след това и да отиде да учи в София.

 

Илчев ще разкаже какво му е коствало да се пребори с родопския си диалект, за да кандидатства успешно в НАТФИЗ, как е попаднал в специалността „Зъботехника“ и какво е бил принуден да прави, за да може да плаща за частни уроци по фокуси и магии. Ще чуем и какво е да си войник във Военния театър, как се живее години в самия театър и коя е била първата му любовна квартира.

Как се иска ръка на 19-годишно момиче, окуражен от две ракийки, и как се оцелява в истинска мизерия – всичко това и още много ще научим от личната изповед на Ненчо Илчев в „Животът по действителен случай“ тази събота от 17:00 ч. по bTV.