Откровено с Камен Алипиев-Кедъра за предизвикателствата, любовта и семейството

Журналистът е капитан на единия от отборите в забавната игра, посветена на всичко българско – „Аз обичам България“

Откровено с Камен Алипиев-Кедъра за предизвикателствата, любовта и семейството

Реклама

Тази седмица гост на Александра Сърчаджиева в предаването „Животът по действителен случай“ по bTV е Камен Алипиев – Кедъра. Журналистът е капитан на единия от отборите в забавната игра, посветена на всичко българско – „Аз обичам България“.

Александра ще влезе под кожата на своя колега, за да разберем куп любопитни подробности от живота на приказливия Кедър. Защо не се е оженил за своята най-голяма и почти единствена любов? Какво е взела дъщеря му от него и как се живее с един непримирим овен? Отговорите на тези и на още любопитни въпроси зрителите ще разберат единствено в „Животът по действителен случай“ по bTV.

От първа ръка ще узнаем и какво е да загубиш своя ментор и баща точно в момента, в който имаш най-голяма нужда от силна фигура в живота си. За гордостта и отговорността да си наследник на легендарен журналист и завишени или занижени са били очакванията към него – зрителите на bTV ще чуят в един личен разговор на четири очи.

Александра ще засегне и най-болната тема за Кедъра – как се преживява най-голямата обида в живота и колко боли от ножа в гърба.