Как да се мотивирате за тренировки вкъщи

Вижте няколко кратки съвета за това как да направите тренировките навик

Реклама

Много хора искат да тренират, но просто не могат да се мотивират, за да го правят редовно. За щастие, с помощта на малко игра с подсъзнанието, можете да изградите полезен навик.

Намерете си фитнес уреди, които можете да ползвате у вас като дъмбели, лента, топка за упражнения. Когато си ги набавите, ги разхвърляйте из цялата къща и ги оставете там, но така че да се виждат, когато минавате край тях. Ето как можете да ги използвате.

Можете да оставите дъмбелите под масата, за да се окуражите да ги вдигнете няколко пъти, докато гледате телевизия.

Пробвайте да оставите телефона си възможно по-далеч от вас (ако живеете в къща на два етажа, още по-добре), така че всеки път, когато звъни, да трябва да изминете разстоянието, за да го вземете. Докато говорите по телефона продължете да се движете, вместо да седнете някъде.

Другият полезен вариант е да сложите топка за упражнения до компютъра си вместо стол, за да можете да тренирате, когато поискате. Запомнете - важно е да виждате уредите, за да ви напомнят да ги използвате. Веднъж направили малко упражнения тук и там из къщата, ще започнете да придобивате навик, който ще ви е много полезен.