Chef Андре Токев и дъщеря му Елиза за любовта към готвенето

MasterChef се завръща тази вечер по bTV в 20 часа

Липсват ли ви Chef Силвена Роу, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев? Можете да ги видите отново още тази тази вечер, точно в 20 часа, защото MasterChef се завръща! За любовта към готвенето и трапезата като символ на семейния уют си говорим с Chef Андре Токев и неговата дъщеря - актрисата Елиза Токева.

Андре Токев сподели, че е разчитал много на Елиза по време на първия сезон на MasterChef, тъй като това е бил "нов начин за снимане за него", различен от този на кулинарното предаване, което е водел преди. Той допълни, че е подкрепил дъщеря си, когато е избрала актьорската кариера, и винаги подкрепя своите деца в техните избори, а проектът ѝ за ресторант ги е сближил и ги е направил "по-добри приятели".

Новият социално отговорен проект „Добрият пример“ на bTV Media Group популяризира целогодишно инициативите, които доказват, че доброто се случва навсякъде около нас и има силата да променя света всеки ден, благодарение на всяко индивидуално усилие. Той е естествено продължение на емблематичната инициатива „Да изчистим България заедно“, като основният фокус отново е насочен върху личната отговорност - към природата и околните, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата.