.

Елена Йончева: Записът е направен от човек, който е присъствал на тези разговори

Ние имаме защитен свидетел, имаме свещено право да не го разкриваме, допълни тя

"Нямам съмнение, че записът е автентичен. Не допускам, че източникът ми на информация е подал грешна информация. Имаме и документи, които го потвърждават", посочи депутатът от БСП Елена Йончева за скандалния аудиозапис, изнесен от БСП в сряда, станал известен като аферата "Ало, Банов съм".

"Този запис е направен от човек, който е присъствал на тези разговори. Ние имаме защитен свидетел, имаме свещено право да не го разкриваме. Той ще даде показания. Аз няма да го издам", каза Елена Йончева.

"Предоставих всички данни, които са ми известни в прокуратурата преди 2 дни. В понеделник внасяме в ОЛАФ и специализираната прокуратурата всички записи и данни", уточни тя.

Коментирай
публикувай
  • valentinvelchev1

    Valentin Velchev Г-жо Йончева, Сергей Станишев е един от най-омразните политици на българския народ и бъдете сигурна, че ако той оглави листата на БСП за евроизборите това ще бъде катастрофа за БСП! Не се оставяйте да Ви водят личните пристрастия, защото този човек продава нашата традиционна ценностна система и ще съдейства за въвеждането на джендър-идеологията в българското образование, която осакатява психично и физически подрастващото поколение! Никога няма да Ви простим, ако посегнете на децата ни!