.

Рене Мей – чудотворец или шарлатанин?

Бивш зам.-министър от ДПС е дясната му ръка в България

В България дясна ръка на французина, който от години осъществява лечителска дейност и за когото ви разказвахме в разследване на bTV, е Фатме Илияз, бивш депутат от ДПС и заместник-министър на екологията. Към момента тя е член на ДПС и не участва активно в политическата дейност на партията. Самата тя също извършва терапии на болни хора. "Нямам обратна връзка с хората, на които дарявам терапии, но мои близки хора, след даряване на терапии, се чувстват по-добре", отбелязва Илияз.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

 

Тагове: рене мей
Коментирай
публикувай
 • laurastoyanova

  Предаването се води изключително непрофесионално от страна на водещата, нарушени са всички канони.

 • Teodor_Kolev

  Нали знаете, че плюете срещу вятъра. Може би не сте запознати с тези закони, но тях няма как да ги избегнете. А този вятър е много силен. Не всеки може да го овладее. Когато ще ви се върне собствената ви храчка, защото тя ще се върне, може да се окаже много болезнено, защото няма да е свързано с вас директно непременно, а с ваш близък или друг човек в чието обкръжение ще сте и ... не ви го пожелавам, разбира се, но първо - няма да съумеете да намерите думи за да се отблагодарите на човека който ще е постъпил така, че или да се подобри здравословното ви или му/и състояние (примерно при парализа или множествена склероза, да започне да мърда поне един пръст от ръката си или да завърти главата си с поне 2 см, което ще е чудо за вас), или да избегне влошаването му, или да бъде излекуван тотално, но докато това не ви падне на главата, ще плюете, ще приемате поръчки от този жанр, и няма да еволюирате; второ - най-силното ще е, че няма да си простите самите вие за стореното, защото няма как да осмислите, че въпреки това, вие получавате безусловна любов от непознати хора, защото сте затворени към това, и следователно сте го подтиснали със тонове тор.

 • marin4o_69

  Свалих доверието си от вас, Неуважаеми манипулатори! Може да подведат, хиляди хора с празни обещания! Само, че когато става въпрос за Безусловна Любов, няма как да се подведе никой! Защото Тя, Любовта се усеща със сърцето! Тя не е Материална! И, когато видях как, едни хора помагат на други, без да ги познават, без да питат къде работят, колко са богати, каква вяра изповядват, дали са болни или здрави! Вие няма как да го усетите и разберете, тъй като сте дребни душици и има все още да учите многооооо! Боклукът е сред вас, Неуважаеми манипулатори! Вие живеете сред Боклука и се храните от Боклук! Съвсем скоро, ще бъдете почистени, ще бъдете пометени от Безусловната Любов! Бедността не е порок! Липсата на Духовност е страшна! Ще го усетите!

 • veni.pet

  Eмоционалните практики на Рене действат и много хора имат подобрение на здравето, след като доброволно ги получават. Виждам го с очите си всеки ден и ми е ясно защо винаги нещо безплатно, което има успех и не са нужни лекарства, пари се оплюва и отрича? Отговорът е ясен. Нека хората сами преценят дали да се доверят на даряването на безусловна любов, подкрепа, надежда и стимул безплатно или да си пият хапчетата от аптеките.

 • rossypet123

  Предлагам безплатни терапии на целия екип на предаването!

 • sne7

  Защо векилска не прави този репортаж, тя е майсторка да вярва на такива хуманисти секто-шарлатани.

 • locomanbg

  Е няма що! Страшен репортаж! В крайна сметка шарлатанин ли е или не? Жена твърди, че бучката от гърдата й изчезва и в момента е в ремисия, а на Илияз близки са се почувствали по-добре...има и още, но останалото не е показано. Криминално минало? Ами той това не го е скрил в нито един момент, самата г-жа Янкулова ви го каза, че го пише в книгата му. Що се отнася до 10те лв. вход и 290 лв такса за курс, всеки един участвал в това събитие има разходооправдателен документ за това! Това защо не го казахте?!? Г-жа Янкулова се опита да ви обясни къде са отишли парите, но водещата каза, че не я интересува, кое колко струва - ама устата й голяма, ужасно отблъскващо същество! И как така пропуснахте да снимате продажбата на списание 8 на събитието? Защо не се обърнете към списание 8, те определено направиха доста голям материал и отидоха и на място в Мексико, докоснаха се до всичко свързано с Рене Мей. Нямам думи БТВ! Повръща ми се от жълтенията ви! Грозна работа! И Иван Тодоров ли лъже и е мошеник?!? Единствено мога да кажа само, че бе пропуск от страна на организаторите да обяснят на екипа на Рене Мей, какви са законите в България и какво е необходимо да притежават, за да продават едно или друго. А жалкия опит на БТВ да опорочат едно добро дело и да внушат на хората за пореден път как и какво да мислят, ще се окаже безуспешен! Бъдете здрави и гледайте себе си!