5 години Z-Rock - стартира ударната празнична седмица в ефира на рок радиото на България

Рождената дата на радиото е 13 октомври

Реклама

Z-Rock става на 5 години! Рок радиото на България отбелязва годишнината си на 13 октомври.

По повод рождения ден тази седмица в ефира на радиото ще прозвучат уникални акустични изпълнения на живо в студиото и интервюта със специални гости. Слушателите могат да участват в игри с много награди и да очакват истинска кулминация в изненадите за рок феновете, която ще бъде разкрита на самия рожден ден на радиото  – 13 октомври.

Във вторник - 11 октомври,  в предаването "Голият обяд" ще гостува звездата на световната блус-рок сцена Ерик Сардинас. В интервю за Z-Rock виртуозният китарист ще отговори на въпросите на водещата Елена Розберг. Специални гости на "Голият обяд” във вторник ще бъдат и Иван Лечев и Иво Тончев, като едни от най-близките приятели и колеги на актьора Андрей Баташов, решили да възстановят спектакъла "Ритъм”.

Всеки ден от 16:20 часа в специалните издания на HiJack Show с водещ Краси Москов –  HiJack Acoustic – истинските фенове ще могат да чуят пет уникални акустични изпълнения на живо в ефира на Z-Rock. В понеделник - 10 октомври, в студиото на рок радиото на България за акустично шоу ще гостува група Атлас, във вторник алтърнатив рок групата Gabana, в сряда рок бандата Alley Sin, на самия рожден ден в четвъртък култовата алтърнатив група Pyromania и в петък – пънк-ска бандата La Muchedumbre.

Още много изненади, интервюта със специални гости, поздрави за годишнината на Z-Rock от култови рок музиканти ще прозвучат през празничната седмица в ефира на рок радиото на България, за да достигнат до кулминацията в изненадите за феновете на 13 октомври 2011 г.