Да помогнем на малкия Иван да пребори тежкия тумор!

Фолклорни ансамбли от три града ще се надиграват благотворително в Античния театър в Пловдив

Реклама

Малкият Иван Найденов Радев от Пловдив спешно се нуждае от нашата помощ. Той страда от злокачествен и изключително агресивен тумор - анапластичен ембрионален рабдомиосарком. Болестта е много рядка, развива се бързо, поразява предимно деца, като в много от случаите изходът е фатален. По тази причина е нужно своевременно лечение.

У нас обаче такова няма. Единствената клиника, която е откликнала на писмата на родителите на малкия Иван, е във Франция. Сумата, която е необходима, е 300 хил. лв. До момента са събрани около 200 хиляди и детето вече се лекува в Париж.

В събота, 9 юли, в Античния театър в Пловдив се организира благотворителен фолклорен концерт, на които ще се надиграват ансамбли от три града - "Тракия” – Пловдив, "Пирин” – Благоевград и "Пазарджик”. В инициативата са се включили и трите общини, както и областна администрация – Пловдив.

Билетите ще струват между 5 и 10 лева. Спектакълът започва в 20:30 ч.

Всеки, който желае да присъства на концерта или просто да дари определена сума за спасяването на живота на Иван, може да го направи на място преди концерта или на посочените дарителски сметки:

Пощенска банка
BIC: BPBIBGSF
BG87BPBI79491070479701 BGN
BG69BPBI79491470479701 EUR