Деца помагат на деца: Да помогнем на Лилиана!

Малкото момиче страда от церебрална парализа и се нуждае от операция на крачето

Реклама

Европейската година на доброволчеството вдъхнови наши младежи да подадат ръка на деца, които имат нужда от подкрепа, за да имат един по-достоен живот. Едно от момичетата, включени в програмата "Деца и младежи помагат на деца и младежи”, е петгодишната Лилиана Валентинова Николова от Варна. Тя страда от детска церебрална парализа и се нуждае от поредна операция на крачето.

В помощ на момичето се отзовават младежите от група "Врява”. Името на бандата не е подбрано случайно - младежите искат да бъдат чути. Те ще изнесат концерт в помощ на момичето на 17 юли, неделя, от 17 ч. на сцената в парка на гр. Банкя.

Събраните средства ще помогнат на близките на Лилиана да заплатят операцията й. Тя вече е претърпяла една на същото краче, но се оказва, че процедурата трябва да бъде повторена отново. За болтове и "покрив” на ставата са необходими 750 лева, а за "избор на екип” – 900 лева. Планово са отпуснати 2900 лева за операция на другото краче, но те могат да бъдат използвани само по предназначение.

Нека помогнем на едно малко момиче да живее!

Дарителска сметка:

Райфайзен банк

IBAN: BG17RZBB91551058624980
BIC: RZBBBGSF

Титуляр е бабата на момичето - Иванка Петрова Николова

Група "Врява" съществува от две години. Стиловата й насоченост варира от блус, през рок, до хеви/спийд метъл. Групата изпълнява предимно авторска музика, като текстовете й съвсем преднамерено са изцяло на български.