Най-новият сериал от продуцента на „Игра на тронове“ тръгва премиерно по bTV Action

Бразилският хит „Парламентьорът“ и екологичният трилър „Роякът“ започват у нас броени месеци след световната премиера

Реклама

Високият адреналин и епичните екшън сцени са гарантирани с двата нови спиращи дъха сериали, които bTV Action ще предложи на зрителите премиерно през март и април в тематичната рубрика „Екшън в 8“.

 

Бразилската сензация „Парламентьорът“ („Negociador“, 2023 г.) идва у нас няколко месеца след световната си премиера и тоталния фурор, който предизвика в стрийминг платформите по цял свят. Екшън драмата, състояща се от 8 епизода, стартира на 18 март (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 20:00 ч., като ще бъде достъпна и онлайн на VOYO.

 

В центъра на историята е капитан Габриел Менк – ръководител на специално полицейско звено, натоварено с разрешаването на кризисни ситуации в Сао Пауло. Свикнал да взима решения на живот и смърт, той се оказва в безизходица, когато е посочен като основен заподозрян за убийството на собствената си съпруга при жестока автомобилна катастрофа. Под зоркия поглед на новия кризисен ръководител – майор Лара Чакър – Менк трябва да разсее облака от подозрения, който е надвиснал над него и заплашва да съсипе както кариерата, така и живота му. С какви необичайни методи Габриел ще се опита да докаже невинността си и как борбата му за справедливост ще застане на пътя на дълго прикривани порочни практики в правосъдната система, предстои да разберем в епизодите на премиерния сериал „Парламентьорът“ по bTV Action. Поредицата е вдъхновена от реални събития и представя нагледно взаимовръзката между корумпираните органи на реда и наркокартелите в най-населения град в Южна Америка. Главните роли се изпълняват от Малвино Салвадор, Мария Маноела, Сесар Мело, Барбара Реис и Емилио де Мело.

 

8-серийната трилър поредицата „Роякът“ („The Swarm“, 2023 г.) от продуцента на „Игра на тронове“ Франк Долджър също предстои да направи ексклузивната си премиера за България в ефира на bTV Action, броени месеци след световния си дебют. Началото е на 28 март (четвъртък), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер от 20:00 ч., като ще бъдат достъпни и онлайн на VOYO.

Тагове: btv action

Последни

Реклама