Първото по рода си предаване за екстремни спортове "Дивата муха" тръгва по bTV Action

Първото издание е на 10 март от 21 часа

Реклама

От 10 март по bTV Action започва излъчването на "Дивата муха” - първото по рода си предаване в българския ефир, изцяло посветено на екстремни спортове и на хората, които ги практикуват.

Всяка неделя от 21 ч. до 22 ч. в двата последователни епизода на предаването  зрителите на bTV Action ще се запознават както с атрактивен и нетрадиционен спорт, така и с общността, която го практикува. Водещият Оги Начев ще показва местата, на които се практикува дадения спорт и подходящата екипировка за него. Ще гледаме и кратко видео с информация за самия спорт, което ще включва най-големите постижения у нас и в чужбина. Феновете на екстремните спортове и екшъна ще имат възможността да се запознаят с главните герои на шоуто и да разберат откъде се е зародила страстта им към спорта, с какво се занимават през свободното си време, как се забавляват и какво ги вълнува.

Водещият на предаването - Оги Начев, е авантюристична личност с дългогодишен опит в екстремните спортове. Освен че ще бъде медиатор между спортистите и зрителите, той ще бъде готов да се впусне в нови, различни предизвикателства. Най-забавната част от предаването ще показва първите стъпки на водещия в даден спорт. Той, разбира се, няма да се справя блестящо, но основната му задача ще бъде да споделя своите впечатления от преживяното. Зрителите ще имат възможността да изпращат и свои „домашни” клипове от опита си с екстремните спортове, които по-късно ще могат да участват в класация за най-добър клип.