Реклама

Премиерният за България сериал „Животинско царство” започва на 23 април и ще се излъчва всеки делник от 20:00 ч. по bTV Action.

Пресъздадени са реални събития от 80-те години в Мелбърн, Австралия, в които е замесена известната местна криминална фамилия Петинджил. Семейството е обвинявано в нелегален бизнес, продажба на наркотици и оръжия, както и въоръжени обири.

Сериалът проследява историята на 17-годишния тийнейджър Джошуа „Джей” Коди (Фин Кол), чийто живот се обърква тотално след като загубва своята майка вследствие на свръхдоза хероин. Съдбата отвежда младото момче при роднини в Южна Калифорния, където той научава, че близките му се занимават с престъпност. Тарторите на тази фамилна групировка са Джанин „Смърф” Коди (Елън Баркин) и нейната дясна ръка, Бари „Баз” Блекуел (Скот Спийдман), които не допускат компромиси в своята работа.

„Животинско царство” разкрива тайните на криминалния свят, с които се налага Джошуа да се справи. До вчера обикновено момче, днес той трябва да направи всичко по силите си, за да оцелее въпреки жестокостта и екстремните условия, които го заобикалят.

Режисьор на продукцията е Джон Уелс, а сценарист – Джонатан Лиско. Епизодите са заснети изцяло на територията на САЩ, a сериалът се излъчва с успех в Испания, Литва, Полша и Русия.

За отличната си актьорска игра като Джанин, актрисата Елън Баркин получава номинация за „Оскар”. Тя е известна на публиката с участието си в проекти като „Новото нормално”, „Операция: Край на играта”, „Дванадесет” и „Още един щастлив ден”.